Om oss

 

Lime vannteknologi er et selskap som selger Bauer vannbehandling. Vi foretar befaringer og gir råd, både til direktekunder og for videresalg via entreprenører, rørleggere, konsulenter og andre. Helt konkret er vår jobb å bidra til forbedring av VVS-anlegg, innen nybygg og rehabilitering.

 

Våre produkter har hjulpet alle typer anlegg over hele verden, og det er vel dokumentert at de har den effekten som våre kunder er opptatt av: Rene anlegg, renere vann, lavere energiforbruk, forlenget levetid på anleggene, minimalisere bakterieoppblomstring samt redusere behovet for service og reparasjoner.

 

Det er mange som renser vann, men vår klare oppfordring er at et filter er ikke nok, det er selve anlegget som må være rent. Bauer er det unike produktet som fjerner eldre problemer, samtidig som det beskytter mot nye.

 

Bauer er installert i kulturhus, rådhus, sykehus, eldresenter, skoler, barnehager, borettslag, flyplasser, eneboliger og en mengde andre bygningstyper. Felles for alle er at vi har lagt, og skal fortsette å legge, vår stolthet i at kunden får det resultatet som forventes. Hver gang!

 

Vår hjemmeside skal gi deg en indikasjon på hva vi kan hjelpe med, og utover det så kontakt oss for en kostnadsfri befaring, en uforpliktende samtale, eller et konkret tilbud.

Hovedkontoret til Bauer WT Systems ligger i Tyskland, og her er en link til deres hjemmesider.